• 14-04-2016

Oud Gastel - VCN United Capital breidt per 1 mei a.s. haar dienstverlening uit met de module Dossier Support. Hiermee geeft het intermediair de bemiddeling van een hypotheekaanvraag uit handen aan de medewerkers van Dossier Support. Wij zijn erg trots dat we deze dienstverlening, na een uitgebreide pilot met 3000 dossiers, voor iedereen beschikbaar kunnen stellen. Het eerste contract is inmiddels getekend. Dick van Leeuwen van Dick van Leeuwen Financieel Consult: “Ik wacht al drie jaar op een dergelijke oplossing en ben heel erg blij dat ik nu tijd overhoud om mijn klanten te adviseren”.

De medewerkers van Dossier Support nemen het gehele traject om het dossier te completeren over van de adviseur, inclusief de communicatie naar de klant. De adviseur houdt tijd over om te doen waar hij het best in is: adviseren!

Het door VCN United Capital ontwikkelde myView platform is inmiddels uitgebreid om de Dossier Support module toe te kunnen voegen per intermediair. Naast de eigen adviessoftware en digitale dossiervorming biedt VCN United Capital vanaf heden dus ook een binnendienst op afstand aan.