• 22-01-2016
Wij kijken terug op een enorm succesvolle nieuwjaarsbijeenkomst. De jaarlijkse bijeenkomst werd woensdag 20 januari alweer voor de 16e keer georganiseerd en is inmiddels een begrip in de branche.

Gezellige, inspirerende bijeenkomst

Met ruim 500 aanwezigen uit de financiële branche was de belangstelling erg groot. Naast het intermediair waren ook verzekeraars en geldverstrekkers goed vertegenwoordigd. Zij kregen een boeiend en inspirerend programma te zien. Zo werd iedereen meegenomen in de techniek van het “omdenken”. Het omzetten van mogelijke problemen naar kansen stond daarin centraal. Iets wat in de huidige turbulente markt zeker van pas komt.

Maar de kracht van de bijeenkomst ligt in het samenbrengen van partijen. Stefan Bell, directeur VCN, “ ons motto is Samen Ondernemen. We brengen intermediairs en aanbieders bij elkaar en zijn de verbindende schakel”.

Nieuwe volmacht

Tijdens de bijeenkomst kondigde Stefan Bell trots aan dat VCN haar aanbod voor verzekeringen binnenkort uitbreidt met een volmacht van De Goudse.

Onze jaarlijkse bijeenkomst werd woensdag 20 januari voor de 16e keer georganiseerd.Lees meer: https://www.vcn.nl/nieuws/vcn-nieuwjaarsbijeenkomst Posted by VCN Verzekeringen on Monday, January 25, 2016