Majoor en Hulshof

You are here

wouter's picture

Het verhaal van Majoor en Hulshof

Wij zijn een klein kantoor met twee mensen die eind 2007 voor onszelf begonnen zijn en ons specialiseren op maatwerkadvies waarbij de cliënt centraal staat. Wij kennen al onze klanten dus persoonlijk en adviseren in de breedste zin. Daarmee denken we ons te kunnen onderscheiden tussen al het internet geweld en de prijsvechters in de branche. Inmiddels zijn we nu dus bijna acht jaar bezig en langzaamaan hebben we nu een klantenportefeuille met mensen die onze persoonlijke aanpak en aandacht weten te waarderen.

Waarom ben je op zoek gegaan naar een serviceprovider?

Om ons zo veel mogelijk te kunnen richten op de advisering en gesprekken met onze klanten zochten wij een partner die een deel van de administratieve lasten, maar bijvoorbeeld ook hulp op gebied van IT kon bieden.
Uiteraard ook om onze klanten een breed aanbod van bank- en verzekeringspartijen te kunnen aanbieden. We hebben een aantal rechtstreekse aanstellingen maar samen met de serviceprovider VCN beslaan we nu nagenoeg de hele markt.

Wat was het eerste gevoel dat je bij VCN kreeg?

Wij zijn sterk in een persoonlijke aanpak maar wilden zelf ook persoonlijk behandeld worden, en niet het gevoel hebben dat wij maar een nummer zijn bij een bank of verzekeraar met een rechtstreeks aanstelling.
Dat persoonlijke gevoel hadden we direct al bij de eerste ontmoeting in Nuenen toen we na een kennismakingsgesprek gelijk een rondleiding over de afdelingen kregen van iemand van Acceptatie.

Waarom ben je met VCN gaan samenwerken?

Samen met VCN zijn wij slagvaardiger en kunnen wij efficiënter werken. Maar ook vooral het persoonlijke gevoel dat wij kregen, en nog steeds hebben, ten opzichte van andere partijen.
Wij zijn gelijk een ASP kantoor geworden omdat we juist daarvan de toegevoegde waarde naar elkaar van inzagen. Zo zijn we samen meer dan een optelsom van beiden.

Welke meerwaarde biedt VCN het intermediair?

Samen meer zijn dan een optelsom van twee partijen 

Ingezonden: 14-07-2015

Jan Majoor
 
Neem contact met ons op voor meer informatie

CONTACT 

Majoor en Hulshof
Jan Majoor

We hadden direct dat persoonlijke gevoel bij de eerste ontmoeting in Nuenen toen we na een kennismakingsgesprek gelijk een rondleiding kregen...

Lees meer

Den Hartog Verzekeringen
Martin Willemse

Samen met VCN willen wij een ommekeer maken. In plaats van 75% administratie en 25% klantcontact wilden we naar 25% administratie en 75% klantcontact...

Lees meer

Stargroup
Danny Hensen

Ik kreeg het beste en warmste gevoel bij VCN. Na 1,5 jaar kan ik concluderen dat dit een goede keus is geweest. Alles zoals vooraf besproken is nagekomen...

Lees meer

Veen Maximaal Wonen en Verzekeren
Evert-Jan van der Veen

Ik heb het gevoel dat ik ook iets te zeggen heb en dat er een luisterend oor is. Ook het meedenken als ondernemer waardeer ik steeds meer...

Lees meer

Contact

VCN Verzekeringen
VCN United Capital

Contact